Quantcast Help! New DS design will not load into OS

news

discussion boards mailing list tips / tricks / forms designs suppliers find a shop marketplace
News
  archives

Discussion
  main menu

Suppliers
  apparel
 
hats
 
thread
  backing
  hoops / hooping
  stock designs

Tips & Tricks
  main menu

Mailing List
  sign up now
 
my account

Amaya Shops
  locate a shop

Marketplace
  shop for supplies

Resources
  official Melco site
  online resources

 

Help Support This Site:


 


 

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Help! New DS design will not load into OS

    I am working on monogramming beach towels that I need to deliver tomorrow morning. I did a few last night and trying to finish them tonight. The designs I created yesterday and any old designs I have load with no problem but the ones I am creating now will not load and I am getting an error message in OS that says design loading error. Any idea why this is happening?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Urbana, Maryland
    Posts
    250
    Post Thanks / Like
    Are you trying to load from Design Shop to AOS ?Have you tried saving the design, then going to AOS and opening there?Just trying to understand the problem.
    John Yaglenski
    Amayausers.com - Webmaster
    Levelbest Embroidery - Owner
    Living the life on Hilton Head Island, SC and serving the world via our website!
    http://www.levelbestembroidery.com

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Yes, I am trying to load from Design Shop to AOS. I have also saved it and tried to open it in AOS. I can load other files including the monogram files I created last night. I have been playing around with it and as long as I don't go into properties in DS and add trims and tie downs, it will load. I am afraid I need the tie downs and used them in the files yesterday with no problem.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    I can actually do a design in another font and it loads fine. I am using the Melco 3 letter point font and although it worked for me yesterday, if I define any properties it will not load.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Nashville,NC
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    I have had this to happen, and I saved it, closed both OS and DS and reopened both and reloaded and it opened.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  a Levelbest Network Site - 2013

This site is not owned by or affiliated with Melco or any companies or subsidiaries.